En Dynamics NAV har “tabt” sin IIS

Selv de simpleste fejl kan se utroligt komplicerede ud – fx:

Server Error in Application

Server Error in Application
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuratino file appropriately.
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition=’MachineToApplication’ beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configures as an application in IIS.

Hvad hulen er det lige der går galt her?

Ja, det er faktisk typisk ret simpelt. Din Dynamics NAV webklient er sandsynligvis konfigureret til at svare på http på port 8080, men du har kaldt den på port 80 (så du har glemt at sætte “:8080” efter servernavnet).

Der KAN naturligvis være noget helt andet galt, men typisk er det blot fordi du skal angive den rigtige URL til webklienten. Så dobbeltcheck det som det første 🙂

Skriv et svar