Vi har fixet Nationalbanken

Jeg har tidligere skrevet om hvordan en opdatering af Nationalbankens hjemmeside gjorde at Klassisk Dynamics C5 ikke længere kunne indlæse valutakurser elektronisk. Læs evt. det indlæg her!

 

I indlægget fik du nogle rettede elementer der fixede Klassisk Dynamics C5, men det er jo i bund og grund en lidt træls løsning fordi:

  1. Det kræver at licensen har Basis Udviklingskoden
  2. Det kræver at nogen indlæser tilpasninger
  3. Kører du en ældre version af Klassisk Dynamics C5 er det ikke sikkert at det kan løses med elementerne, fordi de basere sig på nogle løsninger som ældre versioner ikke har.

 

…Og nu kan man jo også bare opgradere til nyeste SP/HF – i hvert fald i version 2010 og 2012 – så er problemet også løst…

 

Men i bund og grund ikke altid rigtigt gode løsninger…

Hvorfor er der dog ikke bare nogen der laver en wrapper – dvs. en webservice Klassisk Dynamics C5 kan kalde… Den skal så lige hente de sidste nye valutakurser fra den rigtige Nationalbank webservice og omformattere dem så Klassisk Dynamics C5 fatter budskabet?

 

Ville det ikke være let?

 

Jo – så vær’s go’ – gratis fra os til dig – en Klassisk Dynamics C5 valuta-webservice:

https://scblog.lynge.org/filer/valuta.php

Bemærk: Adressen er opdateret 2018-10-04. Den var tidligere http://blog.systemconnect.dk/filer/valuta.php. Den tidligere adresse virker indtil videre stadig, men den nye bør benyttes for at sikre korrekt funktionalitet fremover!

 

Du skal blot rette URL’en i den Klassisk Dynamics C5 udgave du nu kører med – og voila – skidtet virker igen:

Valutafix

 

Det er i øvrigt ligegyldigt om du kører med en ny Klassisk Dynamics C5 hvor fejlen er rettet – eller senere opgraderer til sådan en. Den her webservice kan det hele og finder selv ud af hvad du bruger… Og du er velkommen til blot at kalde den i en webbrowser – det virker også…

 

Servicen leveres “as is”, dvs. uden support, garanti, reklamationsret osv… Du bruger den helt på egen regning og risiko… Til gengæld må du få alle de penge tilbage du har givet for at bruge den hvis du er utilfreds… Den er jo nemlig helt gratis! 🙂

 

God fornøjelse!

 

Tak til Arne Damkjer fra MRC Computer A/S, der inspirerede med sit indlæg på C5 Forum her!

Skriv et svar